Maurice Monfrance

Ik ben Maurice Monfrance en ik werd geboren op 17-06-1987 te Maastricht.

Van jongs af aan kwam ik al vaak in aanraking met muziek. Op mijn 6e besloot ik toen mijn eerste instrument te gaan bespelen. Ik begon op blokfluit, waarna ik vanaf mijn 7e doorgroeide op de saxofoon en hierop op mijn 19e cum laude afstudeerde aan de muziekschool.

Op de middelbare school ontdekte ik, dankzij mijn Vooropleiding Conservatorium die ik hier volgde, dat ik naast mijn instrument ook een stem had. Helaas heb ik deze vooropleiding niet af kunnen maken, maar met zingen ben ik sinds mijn 16e niet meer gestopt.

Ik besloot uiteindelijk, na aanmoediging van vrienden, collega’s en familie, om meer met zingen te gaan doen en deed ervaring op bij televisieprogramma’s als “Idols” en “Popstars the rivals”. Ik heb hier erg veel geleerd en ben absoluut blij dat ik hieraan deelgenomen heb. Verder zong ik in deze periode eens per jaar bij mij in de wijk. Één optreden, waar ik heel dankbaar voor was.

In 2008 werd ik toen via Jeff Verheijde in contact gebracht met Angèle Frissen. Ik auditeerde bij haar en startte dat jaar met het volgen van zanglessen binnen haar praktijk. Sindsdien heb ik al aan een aantal fantastische huwelijken, projecten en concerten van verenigingen mee mogen werken.

 

Hopelijk zullen er nog veel meer volgen.

 

www.mauricemonfrance.com

 

 Accepteer cookies om van social media integratie gebruik te kunnen maken.